Artisjokk, champignon, spinat, hvitløksolje, cashewnøtter og tomatsaus. Allergener: gluten, cashewnøtter.
20.Vegan2
Fra 195.00
Stekt squash, aubergine og paprika, løk, kalamata oliven, hvitløksolje, tomatsaus og ruccola. Allergener: gluten
21.Barne Pizza
Fra 110.00
Italiensk kokt skinke, mozzarella og tomatsaus. Allergener: gluten, melk
22.Bianca di Mare
Fra 230.00
Hvitløk og chilimarinert scampi, stekt squash, mozzarella og creme fraiche, toppet med ruccola, cherry tomater og balsamico krem. Allergener: gluten, melk, skalldyr og sulfitter
Burrata (fersk ost med myk kjerne), Nduja (smørbar, sterk pølse) mozzarella, tomatsaus, og basilikum. Allergener: Gluten og melk
SMAK AV HØST
Fra 255.00
En pizza laget i samarbeid med Indre Oslo matforedling; Mozzarella, creme fraiche, økologisk and fra Holte gård, syltet rødbeter, gule tomater fra "La fiammante", pecorino ost & fersk oregano legges på etter stekt.
Creme fraiche, mozzarella, guanciale (bacon). Etter stekt toppes den med carbonarasaus (En mix av eggeplommer, parmesan & pecorino behandlet i sousvide) og sprø parmesanchips. Allergener: Egg, gluten og melk
M A R G H E R I T A m/B U F F A L O M O Z Z A R E L L A
Fra 200.00
Vår fantastiske nr.1 med skiver av fersk buffalo mozzarella. Allergener: Gluten og melk
T A R T U F O
Fra 270.00
Creme fraiche, burrata (fersk ost med myk kjerne) og sesongens trøfler.
Påsmurt lunsj 11.00-15.00
Schiacciata Spianata calabra (sterk salami)
145.00
Schiacciata (sprø focaccia) med spianata calabra (sterk salami), syltet paprika, ruccola og burrata (ferskost med myk kjerne).
Schiacciata Parma
145.00
Schiacciata (sprø focaccia) med parmaskinke, ruccola, syltet paprika og burrata (ferskost med myk kjerne).
Schiacciata Carcofi
130.00
Schiacciata (sprø focaccia) med artisjokk, syltet paprika, ruccola og burrata (ferskost med myk kjerne).
Schiacciata Caprese
130.00
Schiacciata (sprø focaccia) med ruccola, cherrytomater, burrata (ferskost med myk kjerne), hvitløksolje, balsamicokrem og basilikum.
1 Schiacciata med 1 mineralvann
159.00
Kommenter hvilken av de fire toppingene du ønsker. Mineralvann velges i restauranten.
2 Shiacciata med 2 mineralvann
279.00
Kommenter hvilken av de fire toppingene du ønsker. Mineralvann velges i restauranten.
Brus
Aranciata
51.00
Italiensk appelsinbrus
Gazzosa
51.00
Italiensk sitronbrus
Aranciata Rossa
51.00
Italiensk brus av røde appelsiner
Chinotto
51.00
Bitter søt italiensk brus av sitrusfrukt
Tassoni Cedrata
48.00
Fyldig italiensk sitrus brus
Cola
48.00
Cola u/sukker
48.00
Peroni Libera
58.00
Lyst, lett alkoholfritt øl med hint av sitrus
San Pellegrino
51.00
Vann med kullsyre
Ginger beer (Belvoir farm)
54.00
100 % naturlig ingefærøl er brygget med fersk rot ingefær og presset ingefærjuice for en genuint krydret smak med et brennende kick.
Bringebær limonade (Belvoir farm)
54.00
100% naturlig sprudlende limonade laget av presset bringebær og sitron, vann og sukker.
Eplemost (fra bønder i byen)
54.00
En helnorsk, ærlig og ren eplemost fra Telemark. Mosten er presset fra solmodne epler og varsomt pasteurisert.
Eple & bringebær (bønder i byen)
54.00
En helnorsk, ærlig og ren most fra Telemark. Presset fra solmodne epler og bringebær og varsomt pasteurisert.
Eple & solbær (bønder i byen)
54.00
En helnorsk, ærlig og ren most fra Telemark. Presset fra solmodne epler og solbær og varsomt pasteurisert.
Dessert
Torta Caprese
95.00
En saftig mandelkake av mørk sjokolade. Kun 5 ingredienser og ingen hevemidler. Allergener: melk (smør), nøtter (mandler), egg
Tiramisù
90.00
Vår hjemmelaget Tiramisu er laget med en kremet mascarponeost, italiensk espresso og savoiardi. Allergener:melk,gluten,egg
PANNACOTTA m/jordbærcoulis
90.00
Fløyelsmyk vanilje- og yoghurt pannacotta m/jordbærcoulis
PANNACOTTA m/jordbærcoulis 2 PK
155.00
Fløyelsmyk vanilje- og yoghurt pannacotta m/jordbærcoulis